Mevlüt Sıdıka Gündoğan İlkokulu
Türkmen Mecidiye Mahallesi 26800 MAHMUDİYE/ESKİŞEHİR

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

MİSYON

Davranışlarıyla çevresine örnek olan, gelişme ve yenilenmeyi devamlı yaşayan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

NORMAL

09.00-14.30

KALORİFER

İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 65 KM,İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 15 KM´DİR.

TÜRKMEN MECİDİYE MAHALLESİ 26800 MAHMUDİYE/ESKİŞEHİR